Защо RUWUX ONE?

Led крушките RUWUX ONE се отличават с изключителните си качества като перфектно съотношение на консумирана мощност и производителност на светлина. С концентриран светлинен поток и без разсейки и тъмни петна, те ще ви служат вярно в тъмните часове от деня без да заслепяват останалите участници в движението.       

С малките си размери, моделът RUWUX ONE, се нарежда в челните позиции на компактния клас LED крушки за автомобили. Това им позволява лесното монтиране в 99% от случаите. Не се налага нуждата от закупуване на допълнителен аксесоар като капачка за вътрешната част на фара, за да решите проблема с недостатъчното място, което остава след монтажа на LED крушки.

Изполваме модифициран LED/Лед чип специално разработен за нашата марка RUWUX. Той предлага ниска консумация на енергия, като в същото време произвежда до 200% повече светлина в сравнение с обикновените халогенни крушки. До 150 метра видимост нощно време, което ще ви помогне да виждате обектите по-рано и да имате време за реакция, ако се наложи. 

Изработени от авиационен алуминий 6063, корпуса на LED/ЛЕД крушката се охлажа много бързо. Затова спомага високата топлопроводимост на материала. Така компонентите в нея не се затоплят рисково и не дават дефекти. Добавените гумени уплътнения и качествена изработка позволяват дори и работа под вода. 

За да се подобри още повече охлаждането, RUWUX ONE лед крушка е снабдена и с вентилатор от ново поколение с двоен лагер и много ниско ниво на шум. Способен да развива до 13 000 оборота/минута, топлинният поток се отвежда извън корпуса на крушката. 

Вградената система за темперетурен контрол и медната платка, на която са монтирани лед чиповете, допълват перфектното охлаждане на лед крушките. 

БЕЗ смещения в радиото и примигване благопдарение на допълнителните резистори в корпуса на лед крушката.

Всичко това позволява на led крушките RUWUX ONE да излъчват реална светлина от 6000 лумена (3000 лумена на крушка). Те са подходящи за използване в автомобили с рефлектор или лупи, също и за халогени. 

Цветната темперетура е 6000К и придава премиум излъчване на превозното средство с ясно бяла светлина отпред.

Големият диапазон на работно напрежение от DC9-32V също е от предимствата на ONE серията. Може да бъде монтирана на мотори, АТВ, автомобили, камиони, автобуси и др.

Продуктът е добавен към списъка с любими.
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.